Frälsaren - Blogg om Jesus Kristus.

På frälsaren bloggas det om allt med Jesus Kristus att göra...


Jesus sa: Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. (Joh.14:6) förklarade han att han är den enda vägen till Gud. Jesus har dött för hela världens synd och bara genom att ta emot Jesus som vår personlige Frälsare kan vi uppleva försoning med Gud.

Mer om Jesus Kristus kan du läsa här.


måndag 24 augusti 2009

Gemenskap

Gemenskap


Alla hade allting gemensamt Apg 2:42f
Kallad till gemenskap med Jesus 1 Kor 1:9f
Kroppen är en, har många lemmar 1 Kor 12:12f
Var ett i själ och sinne Fil 2:2f
Om vi vandrar i ljuset 1 Joh 1:3f

5 kommentarer:

 1. Gemenskap kan vara bland det bästa i livet, så länge man finns i gemenskapen d.v.s.

  En helt annan sak: Ibland när jag skriver på nån sida, skriver kommentar eller nåt, så ser jag att folk sätter in 'smileys' ibland i det de skriver; hur gör man det? Jag fattar inte hur det går till att få till det, verkar bara vara jag som inte kan det. 'Smileys', du vet de där gula runda gubbarna, som finns som glad gubbe och sur gubbe o.s.v. Kanske kallas för acid-gubbar också (?).


  Hej då, din coola snubbe, he.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Om jag inte minns fel så gör ungdommarna så här xD du skriver alltså litet x och stort D(xD)jag menar 'Smileysarna' förstås. Gemenskapen är inte helt fel! Det skadar ju inte med vänner, men jag är ett hackers så jag har inte tid med vänner*Asg*

  /StenHuggarn.
  P.s. Gud välsigne dig.

  SvaraRadera
 3. Nu var jag bara tvungen att prova det där med smileys här under:

  xD
  :)
  :(

  SvaraRadera
 4. Äsch, visserligen vart det ju smileys, men jag hade tänkt mig såna där gula ansikten, men de kankse man får kopiera in istället (eller infoga eller vad det nu heter).

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Fina smileys du gjorde! Det där med smileys är olika överallt! På vissa tjattar t.e.x. Finns det förvalda smileys så det bara är att välja, på en del ställen är specialtecken tillåtna så man kan infoga själv, så varje ställe är helt unikt.

  /StenHuggarn.
  P.s. Ha det.

  SvaraRadera


RSS ATOM