Frälsaren - Blogg om Jesus Kristus.

På frälsaren bloggas det om allt med Jesus Kristus att göra...


Jesus sa: Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. (Joh.14:6) förklarade han att han är den enda vägen till Gud. Jesus har dött för hela världens synd och bara genom att ta emot Jesus som vår personlige Frälsare kan vi uppleva försoning med Gud.

Mer om Jesus Kristus kan du läsa här.


måndag 10 augusti 2009

församlingsledare

församlingsledare


Israels herdar och den rätte herden Hes 34
Älskar du mig? För mina får på bete Joh 21:15f
En församlingsledares egenskaper 1 Tim 3:1f
Goda äldste är värda dubbel heder 1 Tim 5:17
Mer om karaktär och egenskaper Tit 1:6f
De vakar över era själar Hebr 13:17
Lärare ska få en strängare dom Jak 3:1
Var herdar och vaka över Guds hjord 1 Petr 5:2f

4 kommentarer:

 1. Ja det är viktigt att ledarna är på rätt väg i samhället, annars blir det väldigt svårt. De tråkiga nyheterna är väl att dagens ledare inte är på rätt väg, utan fel sådan.  PS: Hoppas du fick mitt brev för några dagar sedan, så att din Google-adress fungerar menar jag. DS

  SvaraRadera
 2. Hej Andreas! Svarade på ditt mail.

  Ja ledarna är viktiga för oss i samhället! Med tanke på att dom är förebilder för många, så därför är det extra viktigt att dom föregår med ett gott exempel.

  Har lyckats skrammla till mig en intervju, så det är därför som jag inte haft så mycket tid för bloggen, skall iväg nu om några minuter bara.

  /StenHuggarn.
  Gud välsigne dig.

  SvaraRadera
 3. Jaså, intervju? För statsministerposten eller? (he). Peta bort Reinfeldt redan idag. Vad skulle du gjort om du var statsminister? Ska du pracka på dem Oriflame vid intervjun?

  Bra att e-posten fungerar då med g-mail, jag var rädd för att det inte fungerade med e-postgången, men nu vet jag ju att det gör det, så det var bra att höra.

  Ja det där med 'Oriflame', vet inte hur det går till att köpa från dig eller om du bara säljer till de i Uddevalla, eller kan vem som helst i landet köpa av dig och du då skickar det till dem? I sånt fall kanske jag skickar en beställning till dig sen?

  Förresten när du gör Passionsspelet i Uddevalla så får du väl för sjutton använda Oriflame, för inte ens en rövare kan se ut hur som helst på korset fattar du väl?! Vet hut karl!

  SvaraRadera
 4. Hej Andreas! Jo jag sökte faktiskt en ministerpost. ha, ha.

  Nej, man har lite fel kontakter för dem arbetena och kanske en aning fel utbildning, så det finns inga odds för mig där.

  Reinfeldt, är han inte bra tycker du? Alla gillar väl han?(Asg) Han är inte så bra för oss gräsrötter, han gynnar bara det stora herrarna.

  Jo vi rövare luktar alltid gott på korset, vi är dom största konsumenterna på parfym. Ha, ha.

  /StenHuggarn.
  Gud välsigne dig.
  P.s. Som du såg skrev jag ett e-mail tidigare till dig.

  SvaraRadera


RSS ATOM