Frälsaren - Blogg om Jesus Kristus.

På frälsaren bloggas det om allt med Jesus Kristus att göra...


Jesus sa: Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. (Joh.14:6) förklarade han att han är den enda vägen till Gud. Jesus har dött för hela världens synd och bara genom att ta emot Jesus som vår personlige Frälsare kan vi uppleva försoning med Gud.

Mer om Jesus Kristus kan du läsa här.


fredag 7 augusti 2009

Förolämpningar

Förolämpningar


Tanklösa ord kan hugga som svärd Ords 12:18
Hån mot den fattige träffar skaparen Ords 17:5
Saliga ni som hånas för kristi skull Matt 5:11
Den som säger "dåre" är skyldig Matt 5:22
Tungan är en eld Jak 3:6f
Löna inte skymf med skymf, välsigna 1 Petr 3:9f

3 kommentarer:

 1. Ja, det där med förolämpningar känner vi nog alla igen, alla har nog nån gång blivit förolämpade inte minst i skolan. Idag blev jag kallad för idiot och kräk på "Blogg 29", så det var jobbigt, kanske tar jag åt mig för mycket. Nån gång förr när folk har varit elaka mot mig, så blir man så arg man kan explodera, men ändå kunde jag inte göra nåt åt det och vågar aldrig säga emot även om folk säger elaka saker om mig. Man blir så ledsen av det också, usch.

  SvaraRadera
 2. Hej Andreas! Fy vad tråkigt att du blev kallad för en massa elaka saker på Blogg 29.

  En sak som jag alltid burit med någonstans i bakhuvudet är! Man skall behandla andra som man vill bli behandlad själv, om man skulle leva upp till detta så skulle i princip alla vara vänner.

  Är nog rätt tid att skriva om förolämpningar nu! Med tanke på allt våld som visas i tv, bio, dvd m.m. skriver vi om förolämpningar nu så kanske någon vaknar? Är ju värt ett försök i alla fall.

  Förolämpningarna flödar i samhället! Felet är enkelt, dom läser för lite om guds ord(För lite läsning i bibeln) och då blir folk håniska om dom inte läser bibeln och mycket annat som t.e.x. gillar att såra varandra, kasta skit på varandra, förolämpa folk, mord, våldtäckter, kränkning m.m.

  Världen är grym Andreas! Det är därför som jag försöker att sprida guds ord här på internet, kan man bara väcka några själar så är det bra.

  Du är alltid välkommen hit till min och Herrens blogg Andreas, konstigt att inte bloggens ägare på blogg29 sade ifrån på skarpen att detta för inte äga rum på bloggen det förstår jag inte, en gåta för mig och ta inte åt dig av denna smörja, gudalösa folk beter sig så ibland, det är djävulens verk.

  Guds välsignelse över dig Andreas, i jesu namn.

  /StenHuggarn.

  SvaraRadera
 3. Ja, som du säger att folk inte läser Bibeln. Men det lustiga är ju att i skolan så har de ju dragit ned på kristendomsundervisningen jämfört med förr. Nuförtiden lärs det ut att det bara är en religion bland de andra som vilken som helst, detta är ju naturligtvis helt åt skogen, kristendomen borde ges en särställning, dessutom så är ju Sverige officiellt kristet.  Hälsningar
  /AT

  SvaraRadera


RSS ATOM