Frälsaren - Blogg om Jesus Kristus.

På frälsaren bloggas det om allt med Jesus Kristus att göra...


Jesus sa: Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. (Joh.14:6) förklarade han att han är den enda vägen till Gud. Jesus har dött för hela världens synd och bara genom att ta emot Jesus som vår personlige Frälsare kan vi uppleva försoning med Gud.

Mer om Jesus Kristus kan du läsa här.


fredag 26 juni 2009

Stöld

Stöld


Du ska inte stjäla 2 Mos 20:15
Förbannelsen över den som stjäl Sak 5:3f
Judas var tjuv och tog ur kassan Joh 12:6
Tjuvar skall inte ärva Guds rike 1 Kor 6:10
Sluta stjäla, arbeta istället Ef 4:28

6 kommentarer:

 1. Hej Mandy!
  Får välkommna dig till ringen igen, alltid kul att kika lite på andras bloggar också, och ju fler som ansluter sig desto högre trafik får vi! Jag tänkte lite mer bibliskt där, Jesus sade nämligen så här en gång "Jag skall göra er till människofiskare" och kan vi nå ut till människorna med den här ringen så är det en stor succé! Och det har faktiskt ringen blivit också, bara mina kommentarer har ökat markant, och det har vi "Frälsarens Webbring" att tacka för och även Jesus förstås, medlemmarna bara växer och växer så det blir nog snart växtvärk för webbringen.

  /StenHuggarn.
  God bless you.

  SvaraRadera
 2. Tråkigt det där att Jackson dog, känns konstigt tycker jag.

  Det där med "Frälsarens Webbring" är det för att du ska fiska brudar eller?, det verkar ju bara vara såna, he he. Jag vill också vara med, he.  /Andreas T

  SvaraRadera
 3. Hej Andreas!
  Det var tråkigt med popikonen Jackson! Får hålla med dig, det gick väldigt bra för han innan alla skandalerna sedan gick det bara utför, och det var lite tråkigt.

  Visst försöker jag fiska! Men garnets masker är för stora så dom kommer ut lika fort igen! Kan jämföras med att äta soppa med gaffel. Ha ha....

  /StenHuggarn.

  SvaraRadera


RSS ATOM