Frälsaren - Blogg om Jesus Kristus.

På frälsaren bloggas det om allt med Jesus Kristus att göra...


Jesus sa: Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. (Joh.14:6) förklarade han att han är den enda vägen till Gud. Jesus har dött för hela världens synd och bara genom att ta emot Jesus som vår personlige Frälsare kan vi uppleva försoning med Gud.

Mer om Jesus Kristus kan du läsa här.


lördag 27 juni 2009

Evangelium - Evangelisation

Evangelium


Skall förkunnas för alla folk Matt 24:14
Evangeliet om Jesus Kristus Mark 1:1
Omvänd er och tro på evangelium Mark 1:15
Ska predikas för hela skapelsen Mark 16:15
Jesus smord till att predika Luk 4:18
Evangelium, befrielse, stor glädje Apg 8:4f
Vittna om guds nåderika evangelium Apg 20:24
Guds kraft som frälser den som tror Rom 1:16f
Född till liv genom evangeliet 1 Kor 4:15
De ljus som strålar från evangeliet 2 Kor 4:4
Beredskap genom fridens evangelium Ef 6:15

Evangelisation


Den som vinner själar är vis Ords 11:30
De som fört många till rättfärdighet Dan 12:3
Jag ska göra er till människofiskare Matt 4:19
Be skördens Herre om fler arbetare Matt 9:38
Andreas förde Petrus till Jesus Joh 1:40f
Mitt hjärtas bön är att de blir frälsta Rom 10:1
Jag är allas tjänare för att vinna fler 1 Kor 9:19f
Frälsa genom att rycka dem ur elden Jud v23

3 kommentarer:

 1. du gillar reklam va? aldrig slagit dig tanken att allt fokus tappas från det väsentliga och fångas upp av alla reklam?

  SvaraRadera
 2. Hur går det med din evangelisation av Uddevalla Stenhuggarn? he he.

  På tal om reklam på sidor och bloggar (tänkte på det 'Daniel' här över skrev), så tycker jag det är ett skit med sånt för det är bara en massa klotter som säkert gör att sidorna laddar långsammare också; det värsta är att alla bloggar och sidor verkar ha reklam, men måste det vara så då? Ta t.ex. HJ (Hemmets Journal alltså, jag brukar titta in där nån gång åtminstone för att göra korsord), varje gång så tar det en evighet för min dator på deras sida, men på andra sidor på webben så är det ju inte så (fast undantag finns i och för sig). Tja vad det beror på att HJ:s sida är så slö? Jag tänkwer mig att det beror på antingen att de har så mycket olika saker att erbjuda där, olika sektioner och så vidare -- eller så är det den fördömda reklamen på deras sida som gör att allt blir segt? För den som är intresserad: Ta t.ex. deras blogg "Totti & jag", gå in där och bläddra ned (scrolla ned), min dator svarar då med att hänga sig direkt; inte för att jag läser den hundbloggen (den handlar om en husse och hans hund), men jag tycker att grejerna ska fungera för det. Lägg märke till att det inte finns några kommentarer i den bloggen, säkert för att tekniken strular (?).  /Andreas T

  SvaraRadera
 3. Hej Grabbar!
  Fick kolla upp vad ni hade skrivit, och jag hade faktiskt en sak för mycket när det gällde reklamen! Tack skall ni ha för att ni nämde det.

  Nej men det är riktigt Andreas att ju mer saker man har på sidorna desto längre tid tar det innan sidan laddas fram, så därför får man överväga ganska bra när man har reklam på sin sida! Det får ju finnas en viss balans...

  /StenHuggarn.
  P.s. Ha det så bra.

  SvaraRadera


RSS ATOM