Frälsaren - Blogg om Jesus Kristus.

På frälsaren bloggas det om allt med Jesus Kristus att göra...


Jesus sa: Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. (Joh.14:6) förklarade han att han är den enda vägen till Gud. Jesus har dött för hela världens synd och bara genom att ta emot Jesus som vår personlige Frälsare kan vi uppleva försoning med Gud.

Mer om Jesus Kristus kan du läsa här.


tisdag 3 januari 2017

Toppbloggar

Toppbloggar: Några bloggar som är ibland det mest lästa...

Lista över dessa toppbloggar:
Kenzas
kenzas.se/
Kenza Zouiten, är en svensk modell, bloggare och entreprenör. Hon driver en personlig blogg, Kenzas, sedan 2006 och är grundare av klädmärket Ivyrevel. Hennes far är från Marocko och hennes mor från Sverige. Hon är född och uppvuxen i Nacka, Stockholms län, men bodde i Marocko från två till sex års ålder. Zouiten har två syskon.

Blogg - Pernilla Wahlgren
pernillawahlgren.se/pernillas-blogg
Pernilla Nina Elisabet Wahlgren, är en svensk sångerska, skådespelare och programledare. Moder till Bianca Ingrosso.


Magdalena Graafs blogg
magdalenagraaf.se/
Magdalena Graaf, är en svensk sångerska, glamourmodell och författare. Hon var mellan 1999 och 2006 gift med fotbollsspelaren Magnus Hedman...

Kissies blogg
kissies.se/
Alexandra Barbara Nilsson, även känd som "Kissie", är en svensk bloggare. Kissie startade sin blogg i januari 2007, och gick i augusti 2009 om Blondinbella som en av de största bloggarna i Sverige med 583 440 läsare i veckan. I början av mars 2011 hade antalet läsare höjts till ca 1 110 000 besökare i veckan, I sin blogg skriver Kissie bland annat om sitt liv, fester och vänner.

Källa: bloggportalen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar


RSS ATOM