Frälsaren - Blogg om Jesus Kristus.

På frälsaren bloggas det om allt med Jesus Kristus att göra...


Jesus sa: Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. (Joh.14:6) förklarade han att han är den enda vägen till Gud. Jesus har dött för hela världens synd och bara genom att ta emot Jesus som vår personlige Frälsare kan vi uppleva försoning med Gud.

Mer om Jesus Kristus kan du läsa här.


onsdag 8 februari 2017

bästa filmen om Jesus Kristus

Jesus dog faktiskt på korset för din skull, så det minsta du kan göra är att slänga i dig ett ägg, korka upp påskmusten och hyra en Jesusfilm.

Snart är påsken här och Jesus dog faktiskt på korset för din skull, så det minsta du kan göra är att slänga i dig ett ägg, korka upp påskmusten och hyra en Jesusfilm. Här är en av de bästa Jesusfilmerna.

Troende eller icke men nu kommer faktiskt påskhelgen vilket innebär långhelg, god mat och för en del: firandet av Jesus från Nasarets död och uppståndelse.

Så temat är satt. Här kommer en av de bästa jesusfilmerna!

Jesus Filmen (1979)

Jesus: Brian Deacon.

Jesus filmen har fått beröra miljontals människor, fler är 200 miljoner människor har lämnat sina liv till Jesus efter de sett filmen.

Berättelsen om Jesus från Nasareth. Ett kraftfullt epos som skildrar hans dramatiska livsöde, från Jesus födelse genom hans liv som pilgrim och helbrägdagörare fram till korsfästelsen och återuppståndelsen.

Vilken Jesusfilm är Din favorit?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar


RSS ATOM