Frälsaren - Blogg om Jesus Kristus.

På frälsaren bloggas det om allt med Jesus Kristus att göra...


Jesus sa: Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig. (Joh.14:6) förklarade han att han är den enda vägen till Gud. Jesus har dött för hela världens synd och bara genom att ta emot Jesus som vår personlige Frälsare kan vi uppleva försoning med Gud.

Mer om Jesus Kristus kan du läsa här.


tisdag 24 januari 2017

bli lik Jesus

Målet är att bli lik Jesus. Bibeln säger i Filipperbrevet 2:5-8” Låt det sinnelag råda hos er som också fanns hos Kristus Jesus. Han ägde Guds gestalt men vakade inte över sin jämlikhet med Gud utan avstod från allt och antog en tjänares gestalt då han blev som en av oss. När han till det yttre hade blivit människa gjorde han sig ödmjuk och var lydig ända till döden, döden på ett kors.

3 kommentarer:

 1. Att vara lydig in till döden, för att tjäna andra, för att tjäna Gud i första hand och få göra det han har bestämt även om det kostar på! Det är gott och det är ett under att vi får göra HANS vilja, inte vår egen! Men att vi ber om att få göra sådant som behagar HONOM, det är stort! Att vänta på bönesvar i TÅLAMOD för att BLI STÄRKTA i tro och kraft!Det är stort att få vara ett GUDS BARN som ser sin fader och lyder honom. Det är så underbart att få vara trygg i hans händer.
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Jesus är verkligen VÄGEN och SANNINGEN och LIVET!! Halleluja vad jag är glad att vara hans barn.:-)
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Kul att kommentarerna har kommit igång igen 🤗

  Tack för att du kommenterar Maria!

  Det är viktigt att budskapet kommer fram ordentligt så missar jag något så fyll gärna i kommentarsfältet så att de övriga besökarna kan ta del av vad Jesus kan göra för dem 😊

  SvaraRadera


RSS ATOM